Політика обробки персональних даних

1. Загальні положення

Політика обробки персональних даних складена відповідно до вимог закону «Про персональні дані» та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних, що вживаються IVMED Родинне Джерело (далее – Оператор).

1.1. Оператор ставить найважливішою метою й умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини та громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисту прав на недоторканість приватного життя, особисту і сімейну таємницю.

1.2. Політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі — Політика) застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про відвідувачів веб-сайту https://ivmed.clinic/.

2. Оператор може обробляти такі персональні дані Користувача

2.1. Прізвище ім’я по батькові;

2.2. Електронна адреса;

2.3. Номер телефону;

2.4. Рік, місяць, дата і місце народження;

2.5. Фотографії;

2.6. Також на сайті відбувається збір і обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики (Гугл Аналітика та інших).

3. Цілі обробки персональних даних

3.1. Мета обробки персональних даних Користувача – надання доступу Користувачеві до сервісів, інформації та / або матеріалам, що містяться на веб-сайті.

3.2. Также Оператор имає право надсилати Користувачеві повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та різні події. Користувач завжди може відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, надіславши Компанії лист на адресу електронної пошти reception@ivmed.clinic з позначкою «Відмова від повідомлень про нові продукти й послуги та спеціальні пропозиції».

3.3. Знеособлені дані користувачів, що збираються за допомогою сервісів інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії користувачів на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту.

4. Правові підстави обробки персональних даних

4.1. Оператор обробляє персональні дані Користувача тільки в разі їх заповнення та / або надсилання Користувачем самостійно через спеціальні форми, розташовані на сайті https://ivmed.clinic/. Заповнюючи відповідні форми й / або відправляючи свої персональні дані Компанії, Користувач висловлює свою згоду з цією політикою.

4.2. Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача в разі, якщо це дозволено в настройках браузера Користувача (включено збереження файлів «cookie» і використання технології JavaScript).

5. Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних

Безпека персональних даних, які обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.

5.1. Оператор забезпечує збереження персональних даних і вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.

5.2. Персональні дані Користувача ніколи, ні за яких умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов’язаних з виконанням чинного законодавства.

5.3. У разі виявлення неточностей в персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно, шляхом подання відповідного Оператору повідомлення на адресу електронної пошти Оператора reception@ivmed.clinic з позначкою «Актуалізація персональних даних».

5.4. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора reception@ivmed.clinic з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».

6. Заключні положення

6.1.Користувач може отримати будь-які роз’яснення з потрібних питань, що стосуються обробки його персональних даних, звернувшись до Оператору за допомогою електронної пошти reception@ivmed.clinic.

6.2. В даному документі будуть відображені будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором. Політика діє безстроково до заміни її новою версією.

6.3.Актуальна версія Політики у вільному доступі розташована в мережі Інтернет за адресою https://ivmed.clinic/polityka-obrobky-personalnyh-danyh.

7. Зазначена угода надана з урахуванням вимог ст.7, ст.8 і ст.11 Закону України «Про захист персональних даних» та діє без обмеження території дії.

8. “IVMED” Родинне джерело залишає за собою право в будь-який час внести зміни до даного положення. Після внесення змін, такі зміни вступлять в силу відразу ж після розміщення їх на сайті.